top of page

MIJN DIENSTEN

Binnen en Buiten

"Een schilder schildert, ja inderdaad, maar er komt zo veel meer bij kijken!”

 

Als onderhoudsschilder geloof ik heilig in de kracht van een goede voorbewerking van de ondergrond (in een gezonde staat terug brengen), altijd op maat en met een gedegen kennis van de materialen. Het eindresultaat wordt er beter en strakker van, én de klant heeft langer profijt van het mooie schilderwerk. Uiteraard werk ik enkel met hoogwaardige materialen van betrouwbare leveranciers. Wordt dit schilderwerk opgevolgd door jaarlijkse controlebeurten en klein onderhoud om de zoveel jaren? Dan behoed je de klant voor problemen en onnodige hoge kosten. Zorgeloos en mooi wonen, dat wilt toch iedereen?

 

Het binnenschilderwerk mag niet vergeten worden! Ik werk graag samen met de klant aan de uitstraling van hun huis. Tijdens een open gesprek probeer ik de wensen van  de klant in kaart te brengen. Vanuit een hart voor mijn vak, de kleurenleer, het opvolgen van trends en technieken probeer ik deze wensen om te zetten tot een vakkundige oplossing. 

 

Voor de volgende zaken kan de klant uiteraard ook bij mij terecht: houtrotreparaties, glas leveren en zetten, speciale (decoratie) technieken, behang, aanbrengen van wandbekleding, kitwerk, en nog meer. 

Advies

“Naar mijn mening is decoreren met behang ondergewaardeerd! Het geeft zoveel mogelijkheden!”

 

De samenwerking begint altijd met een kennismakingsbezoek. Ik probeer mijn klanten te leiden door een bos van mogelijkheden op schildersgebied. Er zijn zoveel kanten die je op kan gaan, dat de klant door de bomen het bos niet meer zou kunnen zien. Nadat ik de wensen heb geïnventariseerd, bied ik een kleine selectie aan, om zo samen makkelijker tot een definitieve keuze te komen. Ter verduidelijking kan ik ook stalen maken op groter formaat.

Ik vind dit een erg leuk onderdeel van mijn werk.

 

Als we dan samen tot een overeenstemming zijn gekomen, kan ik overgaan tot de planning en de werkzaamheden. Tijdens deze werkzaamheden blijf ik in dialoog staan met mijn klanten, door ze op de hoogte te houden van de voortgang. Samen bekijken we tussentijds de werkzaamheden om af te stemmen dat we nog op 1 lijn zitten. Zo niet, kan ik aanpassingen maken. Met dit maatwerk bereik je het beoogde resultaat.

 

Samen sterk

"U maakt als klant contact met Mark als schilder, maar kan in datzelfde ogenblik een heel team voor u klaar hebben staan!"

 

In contact met andere vakmensen op verschillende vakgebieden hebben we een netwerk opgebouwd, waarin we samenwerken op een gelijkwaardig niveau. We versterken elkaars werk! Omdat we zo op elkaar zijn ingespeeld, heeft dit als voordeel voor mijn klanten dat we, op een efficiënte manier qua planning, een volwaardig eindresultaat kunnen afleveren, waar we allen voor 100% kunnen achterstaan. Voor mijzelf als schilder levert deze vlotte samenwerking een fijne werksfeer op, professioneel én sociaal.

 

Ik heb korte lijnen lopen tussen verschillende schilders, handig bij een grotere klus. Ook met meerdere stukadoors ben ik nauw betrokken. Ik kan er bij hun zeker van zijn dat de muren vlak en glad worden opgeleverd. En hun kunnen er met mij van op aan dat deze muren glad en strak worden afgewerkt. Dit levert voor de klant een prachtig eindresultaat op.

Verdere vaklieden waar ik ook korte lijnen mee onderhoud zijn tegelzetter, loodgieter,

interieurtimmerman, electricien, stoffeerder. Ook een binnenhuisarchitect behoort tot de mogelijkheden. Dit om de klant nog breder te kunnen helpen. Samen creëren wij een totale beleving in woon- en werkomgeving!

bottom of page